Reserveren
Geopend vanaf 17:00 uur (024) 322 60 40

Bereikbaarheid van Restaurant De Firma nabij de Waalkade

De Waalkade in Nijmegen wordt gerenoveerd, dat zal je misschien niet zijn ontgaan. De Waalkade zal voor zo’n 30 weken gesloten blijven. Maar wat je misschien niet weet is dat de bereikbaarheid van Restaurant De Firma geen enkel probleem is.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer, het OV

De Firma heeft een toplocatie. Ons restaurant is gevestigd in de oude benedenstad van Nijmegen in een monumentaal pakhuis met een prachtig uitzicht op de Waal. Maar nu de Waalkade wordt gerenoveerd roept de bereikbaarheid van ons restaurant vragen op. Toch is er niets aan de hand want de bereikbaarheid van ons restaurant is prima, bijvoorbeeld met het openbaar vervoer.

Er rijdt geen bus over de Waalkade zolang de renovatiewerkzaamheden plaatsvinden. Daarom adviseren we je om uit te stappen op het Joris Ivensplein. Buslijn 85 en stadsbus lijn 5 maken hier een stop. Op de website van 9292.nl vind je de actuele vertrek- en aankomsttijden van deze bussen waardoor jij je route probleemloos kan uitstippelen

De principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op een gezondere manier van eten en leven. We laten met Dutch Cuisine de aarde beter achter voor onze kinderen, we verspillen minder, we gunnen de producent een eerlijke prijs en we zorgen voor meer dierenwelzijn. Dit past perfect bij de filosofie van De Firma.

Bereikbaarheid met de auto: waar kun je parkeren?

Parkeren aan de Waalkade in Nijmegen is door de renovatie minder eenvoudig. Daarom adviseren we je om gebruik te maken van één van de andere parkeergelegenheden, bijvoorbeeld aan de andere kant van de oude stadsmuur. Aan het begin van de Lage Markt is voldoende parkeergelegenheid. En langs de Oude Haven ook. Verzoek is om rekening te houden met de mensen die daar wonen door niet te parkeren op de parkeerplaatsen voor vergunningshouders.

Mocht je na een heerlijk diner graag nog een eindje willen wandelen, dan is de parkeergarage ‘P2 Oude Stad’ aan de Voorstadslaan in Nijmegen een hele goede optie. Of kies de parkeergarage aan het Keizer Karelplein en wandel via het door Frank Boeijen bezongen Kronenburgerpark terug naar je auto.

Meer weten over de bereikbaarheid van ons restaurant?

Wil je meer weten over de bereikbaarheid van De Firma tijdens de renovatie van de Waalkade? Of wil je misschien meer weten over ons restaurant? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.