Reserveren
Geopend vanaf 17:00 uur (024) 322 60 40

De Firma en Dutch Cuisine: een duurzame relatie

Nederland kiest steeds vaker bewust voor groen en duurzaam. Deze keuzes spelen een alsmaar belangrijkere rol in ons dagelijks leven, bijvoorbeeld in ons voedingspatroon. Reden voor ons om met Dutch Cuisine een nieuwe weg in te slaan; eentje die nóg beter bij onze filosofie past. Daarom willen we je graag een nieuwe (h)eerlijke menukaart presenteren en je laten weten dat we sinds 15 januari 2019 zijn aangesloten bij Dutch Cuisine!

Dutch cuisine: creatief, eigenzinnig en uniek

Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken; een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Voor ons houdt dat in dat we veel met groenten werken, met biologische producten uit het seizoen, het liefst uit de buurt. Waar mogelijk kiezen we voor Fairtrade, diervriendelijke en biologische producten.

De principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op een gezondere manier van eten en leven. We laten met Dutch Cuisine de aarde beter achter voor onze kinderen, we verspillen minder, we gunnen de producent een eerlijke prijs en we zorgen voor meer dierenwelzijn. Dit past perfect bij de filosofie van De Firma.

De vijf principes van Dutch Cuisine

Dutch Cuisine is gebaseerd op een vijftal belangrijke principes: cultuur, gezond, natuur, kwaliteit en waarde. Stuk voor stuk zijn dit belangrijke elementen die het unieke karakter van Dutch Cuisine onderstrepen.

Aan de gerechten kun je zien in welk seizoen we ons bevinden. Het is tevens gezond; het eten is niet alleen goed voor ons maar het is ook goed voor onze aarde. Daarnaast is er bijzonder veel aandacht voor de natuur. Samen lekker eten van wat de natuur ons biedt op een eerlijke en veelzijdige manier. De waarden van Dutch Cuisine stellen ons in staat bewust in te kopen en bewust het eten te bereiden. Zo werken wij mee aan waardevolle resultaten van morgen.

Vier het leven met Dutch Cuisine

Het motto van De Firma, ‘Vier het leven’, krijgt door deze nieuw ingeslagen weg een extra lading. Op deze manier kan iedereen met een nóg beter gevoel samen van het leven genieten met ons shared dining-concept: op een verantwoorde en duurzame manier.

Wil je meer informatie over De Firma of over Dutch Cuisine? Neem dan contact met ons op. Wil je de nieuwe menukaart van De Firma in Nijmegen ontdekken? Bekijk dan hier onze menukaart of reserveer direct een tafeltje!