Reserveren
Geopend vanaf 17:00 uur (024) 322 60 40

Shared dining: samen eten aan de Waal in Nijmegen

De Firma is dé plek om het leven te vieren. Bij ons geniet je van shared dining: kleine gerechten die je samen deelt. Perfect om samen lekker veel te bestellen dus, maar ook als je een kleine eter bent, kan je bij ons prima terecht!

Shared dining volgens De Firma

Shared dining draait om gezelligheid en saamhorigheid: samen het leven vieren. Shared dining wordt dus vormgegeven door kleine gerechten die we serveren op schalen in het midden van de tafel. Zo kan iedereen samen genieten van de heerlijke gerechten die wij bij De Firma presenteren.

Dutch Cuisine

De Firma werkt volgens de filosofie van Dutch cuisine, we zijn trots op gerechten en producten uit de Nederlandse keuken! Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken; een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Voor ons houdt dat in dat we veel met groenten werken, met biologische producten uit het seizoen, het liefst uit de buurt. Waar mogelijk kiezen we er bij De Firma in Nijmegen voor Fairtrade, diervriendelijke en biologische producten.

Lekker eten en drinken op het terras van De Firma

Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner op misschien wel het mooiste terras van de stad. Dat is namelijk gelegen aan de Waal in Nijmegen. Je kijkt heerlijk ver weg terwijl het geluid van het water en de warme zonnestralen je een vrij gevoel geven. Ons restaurant is gevestigd in de oude benedenstad van Nijmegen in een monumentaal pakhuis met uitzicht op de Nijmeegse Waal.

Ervaar shared dining uit onze Dutch Cuisine en kom gezellig samen eten!

Kom gezellig samen eten en genieten van onze shared dining: dé manier om samen het leven te vieren. Of kom gewoon eens langs voor een drankje op ons vaak zonovergoten terras. Jij kiest, wij zorgen voor de rest. Dus reserveer vast een tafeltje, bijvoorbeeld voor Moederdag, of gewoon om lekker bij te kletsen met vrienden en vriendinnen.